Međunarodni Letnji Intenziv

Međunarodni Letnji Intenziv18 Aug 11:00 - 26 Aug 14:00 - Ulcinj
Ada Bojana

Route

Međunarodni ljetnji intenziv na Adi Bojani, u Crnoj Gori od 18. do 26. avgusta 2018.

Ada je je jedan od poslednjih dragulja jadranske obale stoga je i ove godine hit u turističkoj ponudi Crne Gore .Zbog blage mediteranske klime i izdvojenosti od civilizacije Ada je postala jedna od najatraktivnijih lokacija na čitavom jadranskom primorju. Na ovom mjestu koje ne liči ni na jedno drugo već je sličnije raju otrgnutom od prirode okruženi ste i rijekom i morem, okupani suncem i milovani maestralom . Priroda na ostrvu je takva da je se ne možete nagledati i zasititi.Na takvom mjestu mira, rad na ličnim temama je intenzivan i snažan a vreme koje vam ostaje za uživanje u dokolici će vam pružiti sve što vam na odmoru treba: kupanje na klasičnim ili divljim plažama , razne sportove na vodi, jahanje konja u suton, noćni provod u hotelu ili po splavovima Bojane , krstarenja deltom Bojane , povoljne jednodnevne izlete u Albaniju i mnoge druge zanimljivosti...Kada se pomene Ada Bojana prva asocijacija je nudizam. To je potpuno razumljivo obzirom da se tamo nalazio najpoznatiji FKK resort stare Jugoslavije, Sve do rata ovaj ekskluzivni hedonistički raj je bio rezervisan samo za strane turiste, da bi u godinama poslije rata postao resort otvorenog tipa. Malobrojni pak znaju da je poslednjih godina veći dio uređenih plaža ,i to onaj uz restoran i smještajne kapacitete pretvoren u klasične plaže odvojene od FKK plaže. Ovdje ipak, uvijek možete naći mali kutak samo za sebe – bez obzira na to da li ste raspoloženi za luksuzan odmor uz koktele i vrhunske gurmaluke, ili volite da spavate u bungalovima ili ponekad i na plaži pod vedrim nebom prepunim zvijezda.

Ostrvo odlikuje potpuno jedinstven ekosistem, ( samo ptica ima preko 200 vrsta) ali i neverovatni prizori i vidici koji čine da nijedan zalazak sunca ne bude isti. Ovdje nema urbanih naselja, već se njenim obalama nižu turistički smeštaji, sa nezaboravnim zalascima sunca , kućice i sojenice efektno uklopljene u divlju prirodu, mogućnost osame čak i kad su smještajni kapaciteti sasvim puni, zelenilo, isprepletani mirisi i rijeke, mora i rastinja, Nije jednostavno opisati nešto što se mora doživjeti svim čulima.

I ove sezone mjesta će biti bukirana i prije početka iste. Pozivamo vas ,stoga, da nam se na vrijeme pridružite i uživate u nezaboravnom iskustvu intenzivnog rada u polju poretka ljubavi na čarobnoj Adi Bojani

• Za prijave do 25.5.2018. cijena intenziva je 280e
• Za prijave do 5.7.2018. cijena intenziva je 320e
• Redovna cijena intenziva je 370e
• Cijena smještaja u paviljonima je 266e sa polupansionom (doručak i večera)
• Cijena smještaja u bungalovima je 287e sa polupansionom (doručak i večera)

Pravo na popust i prijavu ostvarujete uz uplatu akontacije od 100e.
Za sve detaljnije informacije o intenzivu stojimo vam ,vrlo rado, na raspolaganju.© 2018 Siguez