OUSIA Retreat Montenegro

OUSIA Retreat Montenegro30 Sep 15:00 - 06 Oct 18:00 - Stari Bar
Stari Bar, Montenegro

Route
More info

YIN YOGA. NATUR. DANS. FILOSOFI. KVINDEKRAFT.

www.ousiaretreats.com

Ousia Retreat Montenegro tager dig med på en dyb og sand rejse ind i dig selv. Vi kombinerer intens yin yoga, smukke vandreture, livgivende dans og vegetarisk kost med inspirerende filosofiske drys – altsammen midt i Montenegros storslåede natur.
Genfind din kvindelige ynde og sensualitet. Genopdag glæden over at være opmærksomt tilstede i din krop og i dig selv. Lad naturen atter få plads og betydning i dit liv så det igen bliver ligetil for dig at vælge dit autentiske og levende liv – for dig selv, for de mennesker du elsker og for den jord du lever på.OUSIA er et aktivt kvinderetreat, et kærligt rum, med plads til dig, med alt hvad du er og kommer med. En tidslomme fyldt med bevægelse, natur og næring – for både krop og sind.

Retreatet folder sig ud omkring fem elementer; først og fremmest den kraftfulde og transformerende asiatiske yin yoga. En yogaform som er meget mere end kropshelende og styrkende stillinger. Det er en livsfilosofi og en helt utrolig hjælp til at skabe frihed i både krop og sind. Yin er ro og grounding, det er fleksibilitet og fokus. Det er rummelighed og glæde. Asiatisk yin yoga understøtter fordøjelse, udrensning og søvn samtidig med at det afhjælper stress, angst og negative tankemønstre. Det er en simpel, men kraftfuld praksis, som efter syv intense dage, forhåbentlig vil være med dig resten af dit liv. Under retreatet vil vi praktisere yin 1-2 gange hver dag og du vil uden tvivl mærke forandringer i din krop.

Retreatets andet element er natur. Stari Bar, området vi skal bo i, er omgivet af bjerge, floder og olivenlunde. Klimaet vil være lunt og tørt og vi vil vandre i bjergene og besøge den frodige Lake Skadar Nationalpark. Området omkring “The Grove” er fyldt med smukke steder, hvor man bare kan være i og med naturen.

Dans er retreatets tredje element. Dans er ren livsglæde og i guidede, simple og trygge yoga-danse-sessioner vil vi vække vores kvindelige superpowers; sensitiviteten, sensualiteten og yndefuldheden, og derigennem udtrykke vores essens og livgivende energi. Der vil være to danse-sessioner på retreatet og de vil være inspireret af dynamisk yoga, pilates og living yolates.

Filosofi er det fjerde element, og i små drys og uformelle snakke vil vi lade os inspirere af tanker og ideer om det vestlige menneskes forhold til naturen og til sig selv. Små uddrag fra bl.a. K.E. Løgstrup, Ole Jensen m.fl. vil invitere os dybere ind i en forståelse af, hvordan vi hver især kan opnå mere glæde og frihed i vores liv.

Det femte element er dig. Dit væsen og din kvindelige kraft. Den femte essens. οὐσία.

"THE GROVE"
Retreatet afholdes påThe Grove, en imponerende gammel olivenmølle, som nu er renoveret og indrettet i særlig montenegrinsk stil med lyse værelser og finurlig indretning.
The Grove ligger i en olivendal ved floden Rikavac. Kun 10 minutters kørsel fra kystbyen Bar til en dukkert i havet eller en aften promenade langs kajen, og kun en kort gåtur til den gamle fæstningsby Stari Bar med små cafeer, restauranter og butikker. Den smukke ruinerede gamle bydel ligger 100m oppe af skrænten fra The Grove. En osmannisk gangbro krydser floden ved forsiden af huset og fører direkte til vandrestier, der snoer sig rundt om bjergene i alle retninger og gennem de gamle olivenlunde. Det er nemt at komme på dagsture til Kotor, Budva og Lake Skadar Nationalpark - alt inden for en times kørsel.

Alle kan deltage, men OUSIA er et ganske aktivt retreat, hvor vi vil praktisere yin yoga 1-2 gange dagligt, vandre og danse.

Læs meget mere og book din plads her:
www.ousiaretreats.com

© 2018 Siguez