Studentska ekskurzija

Studentska ekskurzija15 Oct 08:00 - 21 Oct 22:00 - Podgorica
Student Business Center

Route

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Studentsku ekskurziju, projekat koji su podržale studentske organizacije sva tri univerziteta!

Studentska cijena za studentsku ekskurziju! Sedam dana nezaboravne avanture i druženja sa sudentima tri crnogorska univerziteta.

Obilazak najatraktivnijih destinacija Centralne Evrope, mnoštvo zabavnih i edukativnih aktivnosti tokom putovanja. Bez spavanja u autobusu, sa mnogo dobre energije koju vam donosimo i trenutke koje ćete pamtiti cijeli život. Žurke i druženja u najboljim diskotekama i pivnicama u Pragu i Salzburgu.

PRVI AUTOBUS POPUNJEN! OBEZBIJEDI SEBI MJESTO NA VRIJEME! SAMO 25€ MJESEČNO! NE PROPUSTI PRILIKU I ISKORISTI NAJPOVOLJNIJU CIJENU DO SADA!Svi zainteresovani studenti UDG-a mogu se obratiti predstavnicima SBC-a, na kontakt telefone – viber: 069 593 739 i 069 512 747, ili putem mejla: sbc@udg.edu.me.

Ruta: Prag – Beč – Minhen – Salzburg

Češka – Austrija – Njemačka

Promotivno - 199,00 € - Za prijave do 15.04.

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE!
25e MJESEČNO NA 8 RATA!

7 dana / 15.10 – 212.10.2018.

(Prevoz + Smještaj + Vodič)

Prijavljivanje i informacije preko zvaničnih studentskih oranizacija ili na broj: 067/559-173

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN / PONEDELJAK - 15.10.2018. / PODGORICA /

Sastanak grupe ispred hotela "City" u podnevnim satima. Polazak grupe za Minhen sa usputnim zadrzavanjima radi odmora i granicnih formalnosti… Nocna voznja kroz Hrvatsku, Sloveniju...

2. DAN / UTORAK - 16.10.2018. / SALZBURG /

Dolazak u Salzburg u popodnevnim satima. Razgled Mozartovog grada i obilazak svjetski poznatih znamenitosti: dvorac Mirabell okruzen vrtom "Mirabellgarten", katedrala, Franjevacka crkva iz 13. st., Mozartova rodna kuca, Sveucilisna crkva, Festivalska palata.. Jedinstvena barokna arhitektura Salzburga i harmonija izmedu kulture i prirode sigurno ce Vas oduseviti. Odlazak do hotela i smjestaj. Uvece odlazak do jedne od tradicionalnih kafana ( najstariju austrijsku kafanu Tomaselli ili kafanu Furst). Nocenje.

3. DAN / SRIJEDA - 17.10.2018. / MINHEN - PRAG /

Dorucak. Napustanje hotela i polazak za Minhen. Po dolasku slijedi razgledanje grada sa kracim obilascima: dvorac Nymphenburg (kraljevska palata, ljetnja rezidencija dinastije Vitelsbah), Muzeja kocija, Muzeja porcelana i parka; palata Maksimilianum; Nacionalna opera i pozoriste; galerija nove i stare Pinakoteke; centar grada sa trgom Device Marije Marienplatz; trg i istoimena pijaca Viktualienmarkt; Frauenkirhe – Zenska crkva, zastitni znak Minhena sa svoja dva zvonika visine 99 m; Engleski park, jedan od najvecih svoje vrstu na cijelom svijetu (5 x 1 km); Bavarski Parlament. Nastavak putovanja za Prag. Smjestaj u hotel. Nakon odmora predvideno je razgledanje grada ( pjesacka tura + metro ) u pratnji strucnog vodica i to: Starogradski trg sa cuvenim astronomskim satom Orloj, obilazak praskog geta – jevrejska cetvrt sa nekoliko sinagoga, Vaclavske namjesti, narodni muzej, Barutni toranj... Kolektivni izlazak u neku od praskih pivnica. Nocenje.

4. DAN / CETVRTAK - 18.10.2018. / PRAG /

Dorucak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak praskog dvorca na Hradcanima, katedrale Sv. Vita sa kapelom Sv.Venceslava i grobnicama ceskih kraljeva, stare kraljevske palate, Vladislavove dvorane, bazilike Sv. Dorda... Mogucnost organizovanja krstarenja Vltavom. Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti. Uvece mogucnost odlaska u neku od diskoteka. Nocenje.

5. DAN / PETAK - 19.10.2018. / PRAG - DREZDEN /

Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u fenomenalni Drezden. Glavni je grad njemacke savezne drzave Saksonija, u dolini rijeke Elbe, na 20 kilometara od granice sa Ceskom. Zbog svog izuzetnog kulturno - istorijskog znacaja poznat je pod imenom Firenca na Elbi, a cuven je i po gradevinama iz doba baroka i umjetnickim zbirkama. Najpoznatija obiljezja grada su: Opera Zemper, palata Cvinger, Bogorodicna protestantska crkva, dvorska rimokatolicka crkva, drzavni muzej Drezden. Slobodno vrijeme za soping. Poslijepodnevni povratak u Prag. Nocni izlazak. Nocenje.

6. DAN / SUBOTA - 20.10.2018. / PRAG - BEČ - PODGORICA /

Dorucak. Nakon dorucka odlazak do Beca - glavnog grada Austrije. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca - Hofbruk, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuca, jevrejska cetvrt, zabavni park Prater, novi dio grada Uno-city, dunavski toranj... i setnja kroz prvi becirk - Kertner ulicu. Polazak ka Podgorici u vecernjim casovima. Nocna voznja kroz Madarsku, Srbiju, uz usputna zadrzavanja radi odmora grupe…

7. DAN / NEDELJA - 21.10.2018. / PODGORICA /

Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim casovima. Kraj programa.

U CIJENU JE URACUNATO:

- Prevoz autobusom visoke turisticke klase na navedenim relacijama

- Usluga tri nocenja na bazi polupansiona (dorucak) u hotelu sa 3*** u Pragu

- Usluga jednog nocenja sa doruckom u hotelu sa 3*** u Salzburgu

- Usluga vodica/pratioca grupe za obilaske po programu

- Organizacioni troskovi

U CIJENU NIJE URACUNATO:

- Putno i zdrastveno medunarodno osiguranje (6,00 €)

- Fakultativni izleti, troskovi ulaznica za muzeje, karte gradski prevoz...

- Doplata za dvokrevetnu sobu 10,00 €

NAPOMENE:

- Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i odrzivog razvoja.

- Organizator putovanja zadrzava pravo promjena pojedinih sadrzaja u programu.

- Provjeriti 2 dana prije putovanja tacno vrijeme i mjesto polaska.

- Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i viziranja i Opstim uslovima putovanja organizatora putovanja.

- Svi putnici duzni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponasanja zemalja u koje putuju

- U prevoznim sredstvima je najstrozije zabranjeno pusenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponasanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozace i pratioca u poslu, bice odmah iskljucen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca.

- Putnik ce prihvatiti sjediste koje mu agencija dodijeli. Agencija odreduje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu duzinu. Uplatom aranzmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i zalbu.

- Putnik nema pravo da trazi smjestaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 casova na dan dolaska, a duzan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 casova na dan odlaska.

- Putnik je duzan da postuje kucni red objekta u kome je smjesten i licno odgovara za eventualnu stetu koja je nanesena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

- Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomocnim lezajem za tri odrasle osobe su na upit.

- Aranzman je raden na bazi od minimum 40 putnika.

- Mogucnost placanja na maksimum 8 mjesecnih rata preko CKB, NLB ili ATLAS banke.

- U slucaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranzmana, krajnji rok za obavestenje o otkazu aranzmana je 7 dana prije polaska.


Past Events

VIII Berza preduzetničkih ideja - UDG

09 May 11:00 - 14:00 09 May 11:00 - 14:00 - Podgorica Podgorica
Student Business Center Student Business Center
Kao što znate, Univerzitet Donja Gorica je svojevrsna kolijevka studentskog preduzetništva u Crnoj Gori. U skladu sa tim, a vođeni Profesorovom jednačinom, gdje je sposobnost...   More info

Apsolventska Ekskurzija 2018 – Krstarenje Mediteranom

05 Oct 07:00 - 15 Oct 22:00 05 Oct 07:00 - 15 Oct 22:00 - Podgorica Podgorica
Student Business Center Student Business Center
Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Apsolventsku Ekskurziju 2018 Krstarenje Mediteranom, putovanje koje realizujemo u saradnji sa agencijom NewZone Adventures i Montenegro...   More info


© 2019 Siguez