Hotel Bianca Spa Resort 4* / 568 € cifti 5 Netë (M+D)

23 Dec 12:00 - 28 Dec 15:00 23 Dec 12:00 - 28 Dec 15:00 - Kolašin Kolašin
Kolašin Kolašin
Hotel Bianca Spa Resort 4 568 € cifti 5 Netë (M D) Në cmim përfshihen: -Fjetja, mëngjesi dhe darka. -TVSH-ja dhe taksa turistike lokale. -Darkat Gala e Krishtlindjeve date 24.12...   More info

Hotel Bianca Spa Resort 4* Kolashin / 1100 € cifti, 4 Netë (M+D)

29 Dec 12:00 - 02 Jan 10:00 29 Dec 12:00 - 02 Jan 10:00 - Kolašin Kolašin
Bianca Resort & SPA Bianca Resort & SPA
Hotel Bianca Spa Resort 4 Kolashin 1100 € cifti, 4 Netë (M D) Në cmim përfshihen: Fjetja, mëngjesi dhe darka. TVSH-ja dhe taksa turistike lokale. Darkat Gala e Vitit të Ri...   More info


© 2017 Siguez