Nia & pilates - matka Montenegroon

Nia & pilates - matka Montenegroon29 Sep 10:00 - 06 Oct 18:00 - Herceg Novi
Montenegro - Hunguest Hotel Sun Resort - Herceg-Novi

Route
More info

Tervetuloa nia & pilates – matkalle lumoavan kauniiseen Montenegroon 29.9. - 6.10.2018!

Edullinen hinta sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset kohdemaassa, hyvän hotellimajoituksen meren rannalla, puolihoidon, käynnin Dubrovnikin vanhassa kaupungissa, suomenkielisen oppaan palvelut sekä aamun pilateksen ja illan nia-tanssin. Ohjelmaan mahtuu mukaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Mukaan voi lähteä myös esim. perheenjäseniä, jotka eivät osallistu ohjelmaan.

Mondo-lehti valitsi Montenegron vuoden 2017 yhdeksi huippukohteeksi sanoin: ”Minkä sille voi: vuorten ja meren yhdistelmä säväyttää joka kerta. Kun päälle lisätään edulliset hinnat ja oma rauha, asetelma on liki täydellinen. Balkanin pieni Montenegro tuntuu löydöltä."Matkalla on mukana jooga- ja nia-tanssin opettaja Anne Syvälahti sekä pilates-ohjaaja, fysioterapeutti Teija Pihkola. Ohjelmaan sisältyy viisi pilates-tuntia ja viisi nia-tuntia (5 pv/vko). Sään salliessa
harjoitukset ovat ulkona. Annen ja Teijan tunnit soveltuvat kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Aiempaa kokemusta nia-tanssista tai pilateksesta ei tarvita. Tervetuloa siis nauttimaan hyvän olon liikunnasta lempeässä ja asiantuntevassa ohjauksessa!

Alla olevasta linkistä löytyy matkan esite hintoineen:

www.onnikuu.fi/SiteAssets/tapahtumia/ESITE%20pilates%20%26%20nia-matka%20lokakuu%202018.pdf© 2018 Siguez